ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά τη φόρτιση των εκλογών, απαραίτητη η χαλάρωση!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

Σας προτείνει

6 ήμερη Εκδρομή  στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !

με δυο επιλογές αναχώρησης

Από 21 έως 26  Αυγούστου 2019 ή

και  24 έως 29  Αυγούστου 2019

 

1.- Πρόγραμμα Εκδρομής (συνεργασία με το γραφείο MATΘΑΙΟΣ-ΤΟΥΡΣ)

Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο 51-53 θέσεων.

     Αναχώρηση από Πάτρα :  1ο Δρομολόγιο  Τετάρτη 21/8 και επιστροφή Δευτερα  26/8 

     Αναχώρηση από Πάτρα :  2ο Δρομολόγιο  Σάββατο 24/8  και επιστροφή Πέμπτη 29/8.

2.-Διαμονή

Κωνσταντινούπολη : Ξενοδοχείο AVANT GARDE 4*

Η διαμονή σε 2κλινα ή 3κλινα δωμάτια περιλαμβάνει  πρωινό, και δείπνο (ή γεύμα).

Κομοτηνή  : CHRIS & EVE 3*

Ξάνθη : NESTOS 3*

Η διαμονή σε 2κλινα ή 3κλινα δωμάτια περιλαμβάνει και πρωινό.

  1. Πρόγραμμα Επισκέψεων

ΗΜΕΡΑ 1η:

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα, τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση ώρα 07:00 για Ρίο, Αντίρριο, Mπιζάνι (στάση), Μέτσοβο, Βέροια, (γεύμα), Θεσσαλονίκη, Γέφυρα Στρυμόνα,  κόμβος Μουσθένης, (στάση)  Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Ξάνθη, Κομοτηνή, άφιξη στο  ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ  2η:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο και μέσω μίας ωραίας διαδρομής διασχίζουμε την Ανατολική  Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Κεσσάνη , Μάλγαρα, Ραιδεστό (γεύμα), Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα περίπατο στην λεωφόρο του Πέραν και την Πλατεία Ταξίμ. Το βράδυ δείπνο σε ψαροταβέρνα στο Κούμκαπι (Κοντοσκάλι) ακούγοντας παραδοσιακή μουσική, διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η:

Μετά το πρωινό η γνωριμία  μας με την Πόλη. Θα δούμε το Πατριαρχείο και το Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη, την ξακουστή Εκκλησία Μουσείο της Αγίας Σοφίας, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο Ατ Μεϊντάνι, με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898) και την Κρήνη του Αχμέτ Γ΄(1725) φημισμένο έργο τέχνης, τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς (στήλη του Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), το σπουδαίο πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις θαυμάσιες γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλη κ.α. Θα διέλθουμε μπροστά από πολλά Κυβερνητικά κτίρια εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο Το βράδυ διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με χορούς Οριεντάλ και πλούσιο ανατολίτικο και ευρωπαϊκό πρόγραμμα (προαιρετικά), διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η:

Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ (ξενάγηση). Κατόπιν  θα επιβιβασθούμε στο πούλμαν και μέσω του περιφερειακού δρόμου θα διέλθουμε τον Βόσπορο μέσω της εκπληκτικής κρεμαστής Γέφυρας για τη Χαλκηδόνα. Επιβίβαση σε πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Πρίγκηπο ( ή στη Χάλκη). Αποβίβαση, σχετική παραμονή όπου με τα παϊτόνια προτείνεται προαιρετικά ο μικρός γύρος του νησιού.  Επιστροφή στην ευρωπαϊκή Κωνσταντινούπολη, επίσκεψη στη Μονή Βλαχερνών, στο Μπαλουκλί για προσκύνημα στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό Αγιασμό, τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας.

Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην πασίγνωστη κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για ψώνια. Το απόγευμα αναχώρηση με το πούλμαν (ή πλοίο προαιρετικά) για τα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, επιστροφή στο ξενοδοχείο μέσω διαφορετικής ωραίας διαδρομής,  διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5η:

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια στην πασίγνωστη για τα μπαχάρια της Αιγυπτιακή Αγορά. Στις 12:00 αναχώρηση για Ραιδεστό (γεύμα), τα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας, διέλευση Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 6η:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον κόμβο Μουσθένης (στάση), Μουσείο Αμφίπολης,( ή Θεσσαλονίκη), Βέροια, Γρεβενά, (γεύμα),  Μέτσοβο, Γιάννινα, Αμφιλοχία, (στάση), Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα.                 Τέλος εκδρομής

  1. Τιμή : 300 Ευρώ ανά άτομο.                                                                                                                             Αν επιλεχθεί μονόκλινο δωμάτιο αυτό στοιχίζει επιπλέον 150 Ε

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με το λεωφορείο.— Ελληνόγλωσσος Ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη .
  • Διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενοδοχεία ( όπως παραπάνω, γεύμα ή δείπνο στην Κωνσταντινούπολη  ).
  • Έξοδα κρουαζιέρας στα Πριγκηπονήσσια – Διόδια, φόροι, διέλευση γέφυρας.
  • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Το τέλος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ( 1,50 Ευρώ σε ξενοδοχείο. 3*, 3 Ευρώ σε ξενοδοχείο 4* )  Το τέλος διανυκτέρευσης  Καταβάλλεται κατά την άφιξη!
  • Το κόστος μεταφοράς με άμαξα στη Μ. Χάλκης( αν επιλέξουμε τη Χάλκη).
  • Ότι δεν αναφέρεται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  1. Προκαταβολή

              Οι θέσεις κατοχυρώνονται με προκαταβολή   100,00   Ευρώ ,μέχρι  10/6/2019

  1. Ταξιδιωτικά Έγγραφα.

Ταυτότητα ,νέου τύπου ( με λατινικούς χαρακτήρες), ή διαβατήριο

——————————–

Δήλωση Συμμετοχής:  Αποστολόπουλος Ανδρέας. 6974052943

Κανελλοπούλου  Τρισεύγενη  6974295217

 

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν  το ενδιαφέρον τους το συντομότερο λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων !

Το  Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...