Προσφορά απο το εκπαιδευτικό συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

 

Το εκπαιδευτικό συγκρότημα ΒΕΡΓΗ ( Ζαΐμη 21 Πάτρα) προσφέρει

διευκολύνσεις στα μέλη του Συλλόγου μας:

1) Ενημέρωση για την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά

2) Μείωση διδάκτρων ( υποτροφία) κατά 20%

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

Ο Πρόεδρος 

Α. Αποστολόπουλος

 

 

Παρακάτω επισυνάπτουμε την επιστολή που απέστειλε το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με την ανακοίνωση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Νο 4/2020 του Υπουργείου Εργασίας καθώς και την προσφορά για μείωση  τιμών στα μέλη του συλλόγου μας που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο συγκεκριμένο ΙΕΚ

 

 

       ΠΡΟΣ Σύλλογος Τριτέκνων Ν.Αχαΐας
Υπόψη Προέδρου κ. Αποστολόπουλου Ανδρέα

 

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριοι του Δ.Σ.,

Σας αποστέλλουμε την ανάρτηση της  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Νο 4/2020 του Υπουργείου Εργασίας, με την οποία ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους. Οι άνεργοι, οι οποίοι θα επιλεγούν, θα απασχοληθούν σε Δημόσιες Υπηρεσίες για διάστημα 8 μηνών και θα αμοίβονται κανονικά, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα αναβάθμισης των γνώσεών τους καθώς και πιστοποίησης στην Πληροφορική.

Σας γνωστοποιούμε πως  οι τρίτεκνοι μοριοδοτούνται για την κατάληψη θέσεως καθώς επίσης πως ξεκινάει σήμερα Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 ΒΕΡΓΗ, ο ισχυρότερος εκπαιδευτικός φορέας στην περιοχή μας και ο ιστορικότερος στην Ελλάδα με εμπειρία 60 χρόνων, θα πραγματοποιήσει την κατάρτιση και πιστοποίηση στους Η/Υ.

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξόπλισμο σε μεγάλα εργαστήρια για να εξασφαλίσει την υγεία των καταρτιζομένων.

Επιπλέον, με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, σας γνωστοποιούμε τα εξής:

Ενδιαφερόμενοι σπουδαστές, μέλη ή προστατευόμενα μέλη του Συλλόγου σας που επιθυμούν να καταρτιστούν σε κάποια από τις δεκάδες ειδικότητες του Εκπαιδευτικού μας Φορέα, ο οποίος παρέχει Κρατικό Δίπλωμα και σε ορισμένες ειδικότητες Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος, θα τύχουν υποτροφίας 20% επί των διδάκτρων σε όλες τις ειδικότητές μας.

Σας παρακαλούμε να κοινοποιηθεί το παρόν έγγραφο προς τους ενδιαφερόμενους ώστε να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της υποτροφίας που ανακοινώνουμε και την δυνατότητα της κατάρτισής τους στους Η/Υ, σύμφωνα με τη δράση, «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφε-λούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρίνιση καθώς επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην υποβολή της αίτησής σας (τηλ.επικ/νίας για ραντεβού 2610270293).

 

Με εκτίμηση,

                                                                           Αικατερίνη Βέργη

                                                                        Διευθύντρια Σπουδών

                                                            Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...