ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ωω

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΠΑΤΡΑ

——————————————

Αγ. Γεωργίου 104 – Πάτρα 262 25                                                                                        Τηλ. 2610/624492

Κινητ. Τηλ.   6974052943                                 Πάτρα, 21/12/2016

Ε-mail: triteknoi_patra@yahoo.gr

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

 

                     TEΛΟΣ ΚΑΛΟ –ΟΛΑ ΚΑΛΑ

           ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑ ( ΜΗΛΑ)

 

Ο Σύνδεσμός μας , μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες, κατάφερε να ενταχθεί στο ευρ. πρόγραμμα 2016 δωρεάν διανομής φρούτων και αυτές τις ημέρες θα  μοιράσει 15 τον. μήλα ΝΑΟΥΣΑΣ σε τρίτεκνες οικογένειες-μέλη μας που  καλύπτουν ορισμένα εισοδηματικά και οικογενειακά κριτήρια.. Δικαιούχοι είναι περί τις 700 οικογένειες της περιοχής μας.

Η διανομή γίνεται ΠΕΜΠΤΗ 22/12, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 ,ίσως και το ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12 και από ώρας  10.οο-14.οο ,σε στεγασμένο χώρο στο «Παλαιό Λιμάνι», που μας παραχωρήθηκε δωρεάν από τη Διοίκηση του ΟΠΛΑ για αυτό το σκοπό. Τους ευχαριστούμε  θερμά.

Η προσπάθειά μας ευοδώθηκε χάρις στην ευαισθησία του Αντιδήμαρχου του Κοιν. Τομέα του ΔΗΜΟΥ μας κ. Θ. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ και του προσωπικού των Υπηρεσιών του, που προθυμοποιήθηκαν να ενεργοποιήσουν τις σχετικές διαδικασίες, δίνοντας έτσι θετική λύση σ΄ ένα αίτημα, που άλλοι τοπικοί θεσμοί εδώ και μήνες αδυνατού-σαν να υλοποιήσουν.

Τους ευχαριστούμε, γιατί ευαισθητοποιήθηκαν από τον αγώνα μας και σεβάστηκαν τις αγωνίες μας.

Η προσπάθειές μας θα επαναληφθούν και το νέο έτος

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αποστολόπουλος Ανδρέας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...