ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Προς όλους τους Τρίτεκνους και τους φίλους μας.
Την Κυριακή 11/3/2018, ο Σύλλογος Τριτέκνων Πάτρας διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης ή στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου επιθυμεί  ο καθένας και για να  παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την απογευματινή μουσικοθεατρική παράσταση        ‘‘Στέλιος Καζαντζίδης, η ζωή του όλη’’.
Μετακινήσεις με  πούλμαν
Αναχώρηση από Πάτρα στις 9.00 πμ. και  επιστροφή από την Αθήνα στις 10.00 μ.μ..
Συμμετοχή 30 ευρώ κατά άτομο. Στην τιμή  περιλαμβάνεται το  κόστος λεωφορείου και εισιτήριο θεατρικής παράστασης. Για την εξασφάλιση θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας με την καταβολή ποσού 10 Ε. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6974052943
Η επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης είναι δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας, για τα μέλη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών για τους νέους έως  18 ετών, για τους  φοιτητές-σπουδαστές και για τους άνω των 65 ετών .
Η είσοδος στον πολιτιστικό πολυχώρο του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» είναι ελεύθερη.

Δυο λόγια για την θεατρική παράσταση:

Ένα έργο – αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.

Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεθσημανής από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων και τραγουδήθηκε όσο λίγοι. Στο πρόσωπό του και στις μεγάλες του επιτυχίες, όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι της δικής τους ζωής.
Η παράσταση ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

καζαντζιδης

Κείμενο: Μιμή Ντενίση,Κωνσταντίνα Γιαχαλή

Σκηνοθεσία: Κείμενο Μιμή Ντενίση, Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργος Πάτσας, Χορογραφία: Μάρω Μαρμαρινού

Πρωταγωνιστούν : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Μελέτης, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέτζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο, Νεφέλη Ορφανού & ο Μιχάλης Μητρούσης, Αντώνης Λουδάρος

Συμμετέχουν: Ελένη Ζιάνα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ηλίας Νομικός, Νίκος Πολοζιάνης, Έφη Σταυροπούλου, Γιώργος Τάτσης

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...