ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ HRS Mobile

 

Η H.R.S Mobile, του ομίλου Η.R.S SA ως ένας από τους ηγέτες στο χώρο της ναυτιλίας και των τηλεπικοινωνιών, έχει ως κύριο μέλημα τη διαρκή διεύρυνση των προϊόντων που διαθέτει προκειμένου να  ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών. Ως ειδικός συνεργάτης της Vodafone έχει τη δυνατότητα να προτείνει και να παρέχει προνομιακές τιμές σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 Επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα μέλη – συνδρομητές της HRS Mobile  απολαμβάνουν το δικαίωμα της απεριόριστης ενδοεταιρικής επικοινωνίας ανεξάρτητα από το ΑΦΜ κάτω στο οποίο βρίσκονται (εταιρικό ή ιδιωτικό).

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αποτελεί στρατηγική επιλογή της HRS Mobile και για το λόγο αυτό εταιρείες κυρίως από τον ναυτιλιακό χώρο μας έχουν εμπιστευτεί για την διαχείριση των τηλεπικοινωνιών τους

Τέλος, οι Ελληνικές Ραδιοϋπηρεσίες (HRS Mobile) αποτελούν τον στρατηγικό συνεργάτη της Volton AE, εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να έχει την ευελιξία και δυνατότητα να προσφέρει στο πελατολόγιο της μια ακόμα βασική υπηρεσία με σκοπό την περεταίρω μείωση των λειτουργικών εξόδων τους.

Σε συνέχεια όλων, ευελπιστούμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία μαζί σας, με την υποχρέωση να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών και παροχής ρεύματος για κάθε μέλος σας ξεχωριστά.

Με εκτίμηση,

 

Sales Manager HRS Mobile

Νίκη Σουλιμιώτη

Mob: 6957210853

e-mail: nsoulimioti@hrsmobile.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...