ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

 

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ
Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς το μυαλό μας και η καρδιά μας είναι στα παιδιά που επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις. Στις αγωνίες εμάς των γονέων , να μην τους λείψει τίποτα, στο άγχος αλλά και την ολόψυχη αφοσίωση της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών να συμβάλλουν ώστε τα παιδιά μας να μορφωθούν και κυρίως να γίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ξεχωριστή θέση στη σκέψη μας τα παιδιά της πρώτης Δημοτικού, καθώς και τα παιδιά που θα περάσουν την πόρτα του νηπιαγωγείου για πρώτη φορά.

Ξέρουμε πως οι “αρχόντοι” αυτής της χώρας είναι από την “άλλη πλευρά του ποταμού”, μήτε για να υπάρχουν ασφαλή και όμορφα σχολεία νοιάζονται, ούτε την προσβασιμότητα και την καθαριότητα φροντίζουν μήτε να υπάρχουν δάσκαλοι, ειδικά  για όσα παιδιά χρειάζονται παράλληλη στήριξη .

Ξέρουμε πως κάθε Σεπτέμβρη αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς, οι ανάγκες των παιδιών για μόρφωση. πληρώνονται από τον οικογενειακό πορτοφόλι και όχι όπως θα έπρεπε από το κράτος.

Είμαστε δυνατοί και αν η μισή μας καρδιά βρίσκεται στις ατομικές σκέψεις για να στηρίξουμε τα παιδιά μας, η άλλη μισή είναι στους ανθρώπους της Θεσσαλίας και τη δέσμευση μας να στηρίξουμε όσο μπορούμε και αφού σβήσουν τα φώτα της τηλεόρασης.

Γνωρίζουμε πως η διαχείριση στην κατάσβεση των πυρκαγιών, η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και η στήριξη των υποδομών δεν είναι αναποδιές. Είναι συνειδητή διαχρονική υποβάθμιση της ζωής μας , για να κερδίζουν οι κολλητοί.

Καλή στράτα λοιπόν, με αγάπη, αλληλεγγύη, σεβασμό στο περιβάλλον, όμορφους αγώνες για να ζήσουν τα παιδιά μας καλύτερα  !

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΟΤΤΕ

Πρόεδρος                                                            Γ. Γραμματέας

Κοντός Δημήτριος                                              Βακουφτσή Κερασίνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...