Ο Σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή στην Ιταλία (Φλωρεντία – Πίζα – Λούκα – Σιένα- Σαν Τζιμιάνο) – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γονέων Τριών Παίδων διοργανώνει εκδρομή στο εξωτερικό: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ -ΠΙΖΑ- ΛΟΥΚΑ-ΣΙΕΝΑ-ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 7-13 Ιουλίου 2024.

Η κατοχύρωση των θέσεων ισχύει μόνο με προκαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα 6980 473 031, 6932193209, 6970621408.

Εξόφληση έως 10 Ιουνίου

Επιπλέον θα χρειαστείτε: Φωτοτυπία διαβατηρίου σε ισχύ η αστυνομικής ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες τελευταίας δεκαπενταετίας.

Το γραφείο και ο ξεναγός διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής να στην σειρά του προγράμματος εφόσον κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

-Εισιτήρια πλοίου Πάτρα -Αγκόνα -Πάτρα

(σε 4κλινες καμπίνες)SUPER FAST ή ANEK

-Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****

-Πρωινό όλες τις μέρες

-Ημιδιατροφή όλες τις μέρες

-Μεταφορές ,εκδρομές ,περιηγήσεις ως αναλυτικό το ανωτέρω πρόγραμμα.

+ Βραδινό φαγητό στο καράβι

-Έμπειρος οδηγός

-Συνοδός του γραφείου μας

-Διαπιστευμένος τοπικός ξεναγός όπου χρειάζεται κατά την υλοποίηση του ταξιδιού

– Φόροι διαμονής

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατρικής περίθαλψης.

– Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝOΝΤΑΙ:

-Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά  αξιοθέατα, εισιτήρια τοπικών πλοιαρίων και τραίνου στο Τσινκουε Τερρε

-Εισιτήρια και είσοδο στην πινακοθήκη Uffizi – αχθοφορικά φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα!

-Ποτά!!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

1 ΜΕΡΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΓΚΟΝΑ

Αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας .Επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα Βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση Εν Πλω!!!

2 ΜΕΡΑ ΑΝΚΟΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Φτάνουμε στο λιμάνι της Αγκόνα .Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Ελεύθερος χρόνος για βόλτα .Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση!!!

3 ΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης .Επίσκεψη και ξενάγηση στην γνωστή πινακοθήκη Uffizi η οποία είναι η πιο διάσημη παγκοσμίως .Θα δούμε επίσης το DUOMO με το φημισμένο  καμπαναριό του Τζιότο, το βαφτιστηριό ,την εκκλησία Σαντα  Κρότσε ,την Πόντε Βέκκιο, την Πιατσα Ντε λα Σιντορια .Επιστροφή στο ξενοδοχείο, φαγητό ελεύθερος χρόνος .Διανυκτέρευση!!!

4 ΜΕΡΑ ΠΙΖΑ-ΛΟΥΚΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική  Πίζα .Μετά θα  συνεχίζουμε για την γνωστή Λουκά η οποία περιβάλλεται από ισχυρά αμυντικά τείχη. Θα περπατήσουμε στο γραφικά σοκάκια  με παλαιά αρχοντικά. Επίσης θα κάνουμε βόλτα και στην παλαιά Οβάλ  Πλατεία .Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Φαγητό -ελευθέρως χρόνος. Διανυκτέρευση!!!

5 ΜΕΡΑ ΣΙΕΝΑ-ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΖΙΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για Σιένα -Σαν Τζιμιζιάνο  .Αναχώρηση για Σιένα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική πλατεία CAMPO. Στην μεσαιωνική πόλη των κάστρων/πύργων, το Σαν Τζιμινιανο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Φαγητό  ,ελεύθερος χρόνος Διανυκτέρευση!!!

6 ΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΓΡΙΑ ΤΟΠΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ(ΠΕΝΤΕ ΤΟΠΟΙ)

Πρωινό και ξεκινάμε για επίσκεψη στην ακτογραμμή των Gangue Terre.Άφιξη στη Λα Σπέτσια .Εκεί θα ξεκινήσουμε με τοπικά πλοιάρια και περνώντας την δαντελωτή ακτογραμμή ,φτάνουμε στο χωριό Riomaggione.Στην  συνέχεια περπατώντας στο ειδυλλιακό μονοπάτι της αγάπης ,φτάνουμε στο ρομαντικό Manarola.Mε πλοιάριο συνεχίζουμε την διαδρομή μας περνώντας κάτω από την Corniglia που βρίσκεται ψηλά πάνω από την  θάλασσα .Συνεχίζοντας καταλήγουμε στην ελκυστική Vernazza με τους πύργους και τα μεσαιωνικά παλάτια .Γνωριμία με την περιοχή .Συνεχίζουμε για το κοντινό Monterosso ,όπου διαθέτει μεγάλη ποικιλία και είναι το πιο ζωντανό χωριό της περιοχής. Επιστροφή με τοπικό τρένο στην Λα Σπέτσια και με το πούλμαν επιστροφή στο ξενοδοχείο. Φαγητό ,ελεύθερος χρόνος Διανυκτέρευση!!!

6 ΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ -ΑΝΚΟΝΑ -ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αφού πάρουμε τα πράγματα μας αναχωρούμε για το λιμάνι της Ανκόνα .Επιβίβαση στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω !!!

7 ΜΕΡΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...