ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ 3/ήμερης ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ( 11-12-13 ΙΟΥΝΟΥ)

 

3/ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ( 11-12-13 ΙΟΥΝΟΥ)

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ- ΜΠΕΡΑΤ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΩΡΑ 20.30.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

 1 μέρα ΠΑΤΡΑ-ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΜΠΕΡΑΤ

Αναχώρηση από την πόλη μας και με τις απαιτούμενες στάσεις ανάπαυσης κατευθυνόμαστε για το συνοριακό φυλάκιο της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, όπου μετά τον απαιτούμενο έλεγχο θα περάσουμε στην γείτονα χώρα. Προορισμός μας οι Άγιοι Σαράντα και τον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού, στον οποίο μεταξύ των άλλων θα δούμε το αρχαίο θέατρο, το ναό του Ασκληπιού, τη Βασιλική, το Βαπτιστήριο και το μουσείο.

Συνεχίζουμε με μια βόλτα στην παραλία για να δούμε τον Ιερό Ναό του Αγ. Χαράλαμπου και επίσκεψη σε πανοραμική τοποθεσία, στο κάστρο του Λυκούρσι για να θαυμάσουμε τη θέα της πόλης από ψηλά, το Ιόνιο και την Βόρεια Κέρκυρα απέναντι. Συνεχίζουμε για το Μπερατ την πόλη με τα χίλια παράθυρα για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας .

2 μέρα ΜΠΕΡΑΤ-ΑΥΛΩΝΑ –ΧΙΜΑΡΑ-ΜΠΕΡΑΤ

Πρωινό και ημερήσια περιήγηση στην Ριβιέρα του Ιονίου . Πρώτος μας σταθμός στη διαδρομή μας η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου στην Αρδενίτσα και ακολουθεί η Αυλώνα (Βλόρα), σπουδαίο λιμάνι και παλιά πρωτεύουσα της Αλβανίας, γνωστή για το Μουσείο της ανεξαρτησίας, το οποίο βρίσκεται στο κτήριο από όπου ανακοινώθηκε η ανεξαρτησία της Αλβανίας. Θα φτάσουμε μέχρι Χιμάρα για το μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στο Μπερατ.

3μερα ΜΠΕΡΑΤ-ΤΕΠΕΛΕΝΙ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση επιστροφής με ενδιάμεσες επισκέψεις και περιηγήσεις στα αξιοθέατα των δυο πόλεων της Νότιας Αλβανίας το Τεπελένι και το Αργυρόκαστρο και στην συνέχεια διέλευση του συνοριακού φυλακίου της Κακαβιάς για την είσοδο στην χώρα μας. Άφιξη στην πόλη

 

ΚΟΣΤΟΣ. 150 ευρώ  . Καλύπτεται ημιδιατροφή

Περισσότερες Πληροφορίες: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: 6967659490 και 2610/990166

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ και τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ να δηλώσουν στα μέλη του ΔΣ μέχρι την Πέμπτη 5 Μαΐου πρόθεση συμμετοχής με ένα μήνυμά τους ( τηλεφώνημα, μήνυμα στο email του Συλλόγου ή στο φ/β) για να μπορεί να εκτιμηθεί ,αν υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Προκαταβολή ποσού για την κράτηση θέσης, αργότερα κατόπιν επικοινωνίας !

 

Ο Πρόεδρος

Αποστολόπουλος Ανδρέας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...